WordOn HD

WordOn HD voor iPhone

Lettertje leggen, niemand zeggen

WordOn HD is een spannend gratis woordspel voor iPhone en iPad. Dankzij een grappige twist is de game nét even anders dan populaire genregenoten Wordfeud, Ruzzle en WordBoxer.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verslavende gameplay
  • Spelen tegen vrienden
  • Grappige twist

TEGEN

  • Onvolledig Nederlands woordenboek

Excellent
9

WordOn HD is een spannend gratis woordspel voor iPhone en iPad. Dankzij een grappige twist is de game nét even anders dan populaire genregenoten Wordfeud, Ruzzle en WordBoxer.

Sociale game

Van die andere woordspelletjes lijkt WordOn HD nog het meest op Wordfeud. Ook hier heb je een bord met lettertegels voor je waar je per beurt een woord mee legt. In tegenstelling tot de digitale Scrabble-kloon doe je dit niet op een bord, maar op een reeks van maximaal zeven lege vlakken.

Het leuke aan WordOn HD is dat je je tegenstander opscheept met jouw letters. Door bijvoorbeeld een Q op een speciaal vlak te plaatsen, krijgt je tegenstander de volgende beurt die letter op zijn plankje.

Spelen tegen je vrienden is het allerleukste en WordOn HD begrijpt dat goed. Je speelt de game namelijk niet alleen tegen willekeurige tegenstanders; ook neem je het op tegen al je Facebook-vrienden.

Handige hulp

Iedereen kan aan de slag met WordOn HD. Dankzij een handige tutorial leer je gauw de kneepjes van het WordOn-vak en speel je na een paar minuten al je eerste potje.

Kom je er even niet uit? Dan wissel je je letters. Let op: dit kost je sterren! Sterren verzamel je door veel punten te scoren met mooie woorden.

Rap tempo

WordOn HD spelen gaat lekker snel. Hoewel je 72 uur per beurt hebt, spelen WordOn HD-fanaten doorgaans in hoog tempo. Zo hoef je nooit lang te wachten voor je weer een woord mag leggen.

Conclusie

De originele invalshoek maakt WordOn HD een leuk en verslavend woordspel dat je oneindig blijft spelen. De game is daarom een geduchte concurrent voor Wordfeud en Ruzzle.

Meeste downloads Trivia voor iphone

WordOn HD

Download

WordOn HD 1.1.9

Beoordelingen about WordOn HD

Promotie×